Skip to main content

Bøger

Jeg er forfatter til en lang række bøger, og jeg er for tiden aktuel med ”Når børn mister – en bogpakke samt ”Mor og far er skilt – historien om mor og far og mig”. Begge bøger kan du læse mere om på underpunkterne til denne side.

Udover disse bøger har jeg skrevet en lang række lære- og børnebøger. Min første bog, “Dit liv- og hvad så” til skolens ældste klassetrin udgav jeg som 24-årig. Herefter fulgte undervisningsmateriale til fagene religion, dansk, tværfaglig undervisning og filosofi til såvel folkeskolens yngste, mellemste og ældste klassetrin. En del af disse er skrevet i samarbejde med Christian Meidahl.

I hele mit forfatterskab har omdrejningspunktet været at skabe forbindelse mellem det tema eller stof, der formidles, samt barnets og den unges verden.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:
Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.