Skip to main content

Terapi

Psykoterapi er forandring. Forandring af uhensigtsmæssige symptomer og relationer eller af et liv i begrænsning. Livet er en udviklingsproces, hvor du og din omverden hele tiden forandres og udvikles. Når livet ændrer sig, er det nødvendigt at finde nye måder at leve det forandrede liv på. Du går i terapi, fordi du ønsker et bedre liv, men det gode liv er ikke ens for alle. Derfor er det dine forestillinger om et godt liv og dine erfaringer, vi sætter i centrum.

Psykoterapeutisk forløb

I et psykoterapeutisk forløb får du fortalt om det, du har brug for og ønsker at tale om. Jeg lytter til dig og stiller spørgsmål, så du får tydeliggjort dine behov og målet for terapien. I respekt for den du er og det, du indeholder, udfolder vi sammen dine problemhistorier og konklusioner om din identitet. Du får sat ord på dine værdier, og hvad der er et meningsfyldt liv for dig, og hvilke konsekvenser du vil eller ikke vil kunne leve med.

Vejen ud af håbløshed

Terapien kan ikke gøre dit liv problemfrit. Men min erfaring er, at den kan være med til at give dig modet tilbage til at leve som den, du er. Terapien er en vej ud af håbløshed og utilstrækkelighed. Som psykoterapeut er det min opgave både at lytte, stille spørgsmål, vejlede og rådgive, alt efter hvilken problematik, du bringer ind i terapien. Herved kan jeg hjælpe dig med at åbne døren til et liv med mere mod, ro og selvrespekt.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:

Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.