Skip to main content

Undervisning

Jeg tilbyder undervisning i form af kurser og temadage/-aftener. Begge dele holder jeg for både faggrupper som eksempelvis lærere og grupper bestående af eksempelvis forældre. Indholdet kan eksempelvis omhandle skilsmissebarnets verden og når børn mister. Både tid, sted og varighed aftales ud fra behov og ønsker.

Herudover tilbyder jeg kursus for fagpersoner i at oprette og afholde samtalegrupper for skilsmissebørn. Indholdet af kurset tager afsæt i bogen ”Mor og far er skilt – historien om mor og far og mig”. Jeg har skrevet denne bog i samarbejde med psykolog Lotte Kappelskov Davidsen, og vi afholder derfor kurset sammen. Kurset afholdes to gange årligt og består af fire hele dage fordelt på to moduler.

Uanset hvilken undervisning, der er tale om, er det for mig vigtigt at være velforberedt og at tage udgangspunkt i deltagernes ønsker og behov. Herudover ser jeg det som min opgave at inspirere og give mine erfaringer videre i et aktivt og lyttende samspil med deltagerne.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:

Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.