Referencer

Pernille Fenger, 51 år

“Henny er en yderst behagelig, varm og dygtig terapeut. Hun er konstruktiv, empatisk og konkret. Igennem længere tid har jeg under hyggelige forhold haft stor glæde af mine samtaler med Henny om livets udfordringer. Henny har en empatisk, anerkendende og forstående tilgang til sine klienter. Dette har været afgørende for mig, og det har direkte været årsag til, at det er lykkedes mig at ændre på de livsudfordringer, som har generet mig i mit hverdagsliv.”

Maiken Lykke Pedersen, 28 år:

“Fra mit første møde med Henny har jeg kunnet mærke, at det er her i dette fortrolige rum, at jeg har muligheden for at gro og blomstre og dermed sætte mig selv fri fra tidligere adfærds- og tankemønstre. Henny har en fantastisk evne til at se fortidens skygger i øjnene – at erkende og mærke mine sorger samt at udvikle min tro på mig selv og mit værd. Jeg har aldrig følt mig så tryg ved mig selv og haft så stor tro på mine egne udfoldelsespotentialer. Er Henny evigt taknemmelig for min nyfundne glæde ved livet.”

Maja og Jakob Nielsen, forældre til Emil på 9 år:

Da Emil startede med samtaler hos Henny, havde han ikke haft en normal skoledag i over en måned. Han klagede over ondt i maven og var bange og ked af det. Vi kunne næsten ikke få ham af sted om morgenen, og nogle dage kom vi slet ikke af sted. Han sagde, han ikke kunne lide at sige farvel til os, og at han var bange for at komme til at savne os, og for at vi ikke hentede ham. Det blev bare værre og værre. Emil stoppede til fodbold, tog ikke hjem til kammerater, som han plejede, og om aftenen kunne det vare timer, før han endelig faldt i søvn i vores seng.

Hos Henny fik vi og Emil at vide, at det ikke var ham eller os, der var noget galt med, men at det var et problem, der havde ramt ham og dermed hele huset, og at det var noget, vi kunne løse sammen.Emil og Henny fandt på et navn til den bekymring, der havde ramt ham, og Emil skulle tegne, hvordan Monstret, som han kaldte den, så ud, og fortælle, hvor den kom fra, hvornår den kom, hvem der havde inviteret den, hvad den fik Emil til at tænke og føle, og hvordan han kunne mærke den i sin krop. De talte også om, hvad den forhindrede ham i at gøre, og Emil fik i det hele taget fortalt om, hvordan han havde det.

Emil arbejdede på at blive stærkere end Monstret, og sammen opstillede vi Emils hold og Monstrets hold, og vi fandt ud af, hvem der skulle spille med på de to hold. I det hele taget fik både Emil og vi virkelig brugbare redskaber til at få bekymringerne til at forsvinde. Alt sammen i børnehøjde og til at forstå og bruge.

Vi vil på Emils og hele familiens vegne sige tusind tak til Henny. Uden hende havde vi ikke haft en dreng, der igen cykler til skole selv, spiller fodbold og laver legeaftaler med kammeraterne. Vi har kort sagt fået vores gamle Emil og vores liv tilbage, og vi vil til enhver tid anbefale forældre, hvis børn er ramt af problemer at få hjælp hos Henny.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:
Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.

PSYKOTERAPEUT HENNY NØRGAARD   |   HASSERIS BYMIDTE 3,1, 9000 AALBORG    |   TLF: +45 51 92 64 21   |   EMAIL:PSYKOTERAPEUT.HENNY@GMAIL.COM