Hvem hjælper jeg?

Mine klienter er både børn, unge og voksne. Der kan være mange grunde til at gå i terapi hos mig, men ens for de fleste af mine klienter er, at de oplever en følelse af uro og ubehag. Der kan være forviklinger i forhold til sig selv og i forhold til omgivelserne. Det kan være generelle livsproblemer. Måske har de mistet perspektivet og kan ikke længere se klart.

Min erfaring er, at samtaleterapi er et stort skridt på vejen til at finde retning i og mening med livet, og samtaleterapi kan blandt andet være en stor hjælp, når du mister noget eller nogen, som har betydning for dig. Dette kan være ved dødsfald, sygdom, skilsmisse, konflikter eller fyring. Jeg kan også hjælpe dig, der er ramt af angst, bekymringer, stress eller lav selvfølelse. Eller når du bliver udfordret i rollen som forælder, teenager eller barn.

Et terapiforløb kan vare fra en enkelt samtale til et længere forløb alt efter, hvad du har brug for og afhængigt af problemets indflydelse og karakter. Terapien kan finde sted en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden. Igen afhængig at dit behov, og hvad vi sammen finder frem til.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:
Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.

PSYKOTERAPEUT HENNY NØRGAARD   |   HASSERIS BYMIDTE 3,1, 9000 AALBORG    |   TLF: +45 51 92 64 21   |   EMAIL:PSYKOTERAPEUT.HENNY@GMAIL.COM