Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder ud fra et eksistentielt grundlag. Den eksistentielle samtale er kendetegnet ved, at jeg som terapeut tager udgangspunkt i din situation. Jeg lytter til dig, så du får tydeliggjort dine behov og målet for terapien. I respekt for den du er, bestræber jeg mig på at få etableret en tillidsfuld relation. Sammen udfolder vi dine problematiske historier og konklusioner om din identitet. Du får sat ord på dine værdier, hvad et meningsfyldt liv er for dig, og hvilke konsekvenser du vil eller ikke vil kunne leve med.

Som psykoterapeut har jeg naturligvis viden om og erfaring i, hvordan ting kan hænge sammen, men det er dig, der bedst kender de tanker, følelser og værdier, som du forstår dig selv og dit liv ud fra. Gennem en ligeværdig dialog med mig som kompetent fagperson, får du mulighed for at blive klogere på dig selv og dermed finde en vej ud af de vanskeligheder, du oplever. Som psykoterapeut er det min opgave både at lytte aktivt, stille spørgsmål, vejlede og rådgive – alt afhængig af, hvad det er, du ønsker min hjælp til.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:
Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.

PSYKOTERAPEUT HENNY NØRGAARD   |   HASSERIS BYMIDTE 3,1, 9000 AALBORG    |   TLF: +45 51 92 64 21   |   EMAIL:PSYKOTERAPEUT.HENNY@GMAIL.COM