Hvad tilbyder jeg?

Mit virke består primært af, at jeg tilbyder terapi i form af samtaler for børn, unge og voksne samt par og familier, og endvidere afholder jeg skilsmissegrupper for børn. Dette foregår i min egen praksis i Hasseris Bymidte. Min erfaring som psykoterapeut bruger jeg endvidere til at undervise og skrive. Jeg afholder derfor både kurser og temadage for eksempelvis lærere, pædagoger, psykoterapeuter, psykologer og forældre. Kurser og temadage kan omhandle skilsmissebarnets verden, børn og sorg eller forældrerollen i dag. Herudover har jeg blandt andet skrevet bøgerne ”Når børn mister – en bogpakke” og ”Mor og Far er skilt” og er hver lørdag aktuel med en ny klumme i Nordjyske.

Jeg hedder Henny Nørgaard og er psykoterapeut MPF. Dette betyder, at jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen, og det er din garanti for, at jeg er veluddannet og har lang klinisk erfaring.

Jeg tilbyder tre ting:
Samtaleterapi
Undervisning
Bøger

Omdrejningspunktet for hele mit virke er, at der altid er en sprække til liv og lys – uanset hvor vanskelig situationen må være.

PSYKOTERAPEUT HENNY NØRGAARD   |   HASSERIS BYMIDTE 3,1, 9000 AALBORG    |   TLF: +45 51 92 64 21   |   EMAIL:PSYKOTERAPEUT.HENNY@GMAIL.COM